Kiitoskirje turhautumiselle

Mitä sinä turhautuminen haluat kertoa?

Kiitos turhautuminen, että saan tunnistaa sinut ja että annat minun kokea tämän tunteen. Kiitos siitä, että annat minun kokea montaa hankalaa tuntemusta samaan aikaan ja että teet kokonaisuuden hahmottamisen ja solmukohdat hyvin vaikeasti avattavaksi. Saan kamppailla järjen tasolla ja estää erilaisia raivostumisen tunteita, jotka kohdistuvat ensin itseeni ja sitten ympäristöön. Kiitos kun annat minun huomata, kuinka syyllistän ihmisiä ympärilläni siitä, etten itse osaa tai uskalla tarttua toimeen. Olen valinnut kärsiä hitaudesta, jonkinlaisesta voimattomuudesta sekä pelosta astua omaan voimaan aitona ja avoimena. Kiitos kun saan kokea itseni näin kömpelönä juuri nyt. Luotan, että siihen on tarkoitus.

Kiitos turhautuminen kun paljastat pelon, joka on verhoutunut upeasti juurillesi ruokkien ja voimistaen kukoistustasi itsessäni. Tunnen elinvoimaisen turhautumisen jonkinlaisena viittana harteillani, joka on kiinnittynyt kireänä vyönä ylävatsani ympäri. Kiitos näistä kehollisista tuntemuksista. Turhautuminen nykii kahteen ellei useampaankin suuntaan > se omalla tavallaan kannustaa eteenpäin, mutta toisaalta estää kaiken liikkeen. Kiitos tunteesta, joka pakottaa ja estää samanaikaisesti, ja upeasti lisää paineen tunnetta koko kehossa. Turhautumisen läheinen kumppani on epävarmuus, kiitos kun tunnistan sen. Koska ei ole varmuutta oikeasta suunnasta tai seuraavasta askeleesta, on heittäytymisen jalo taito paennut ylähyllylle ja saa levätä epävarmuuden lämpimässä syleilyssä nauttien turhautumisen ihmeestä.

Kiitos kun saan kokea maailmaa ihmisenä, sillä vain ihminen ihmiskehossa voi ymmärtää ja elää läpi turhautumisen. Kiitollisena huomaan, että voimakkain turhautuminen herää juuri ennen jonkin uuden syntymää, kenties todellista kukoistusta. Onko turhautuminen sittenkin elintärkeä polttoaine, joka mahdollistaa valtavan ponnistuksen? Merkityksellinen ponnistus ei voi olla turhaa, joten turhautuminen juuri ennen sitä saattaa olla lahja. Kiitos turhautuminen, että saan nähdä sinut nyt eri valossa. Kiitän ja päästän nyt irti sinusta- olet vapaa. Hyvästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *