TAPAHTUMAT

Kokemukset ja elämykset luovat ihania muistoja. Järjestän tilauksesta ryhmille (polttarit, ystävykset, kollegat tms.) rentoutumista ja luovaa tekemistä sisältäviä iltoja/ iltapäiviä, esim. ohjattu syvärentoutus ja intuitiivinen maalaus. Olen ammattiopettaja koulutukselta, joten erilaisten kokonaisuuksien luominen, ohjaaminen ja järjestäminen on tuttua ja mieluisaa. Kysy rohkeasti, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköinen tapahtuma.


Kiitos kaikille ihanille kohtaamisille Hengen ja Tiedon messuilla Helsingissä lokakuussa. Keväällä pidän ainakin kaksi rummun valmistuskurssia ja pääsen toteuttamaan isoa seinämaalausta asiakkaan työhuoneelle.

Luomisen ilo ja onni oman kädenjäljen kokemisesta yllättää joka kerta. Läsnäoleva lempeys omaa tekemistä kohtaan sallii keskeneräisyyden, ja ottaa ilolla vastaan upeat sattumat ja vahingot. Wau, mikä värien, muotojen ja miljoonien mahdollisuuksien pläjäys!

Kuuletko rummun kutsun? Valmistan rumpuja tilauksesta ja vedän rumpukursseja. Kerää oma pieni ryhmä ja tule rummuntekokurssille Kirkkonummelle!

Rumpukurssilla valmistetaan 45cm pyöreä kehärumpu. Rummun syntyyn osallistuvat ilmansuuntien, elementtien, paikan ja rummun henget. Valitsemaasi koivuvanerikehään ladataan energiasi ja mielessä rummulle asetetaan sen käyttötarkoitus. 

Poronnahasta leikattu rumpunahka liotetaan kesällä virtaavassa vedessä ja lähetämme vedenhaltijan kautta intentiot universumille. Rummut sidotaan sen fyysiseen olomuotoonsa kesällä vehreällä pihamaalla tai kodikkaassa työtilassa, ja teemme rumpukapulan soittamista varten. Voit tuoda oman puisen kepin mukanasi tai valita paikan päällä mieluisan.

Rummun tekemisen ohella ohjaan syvärentoutuksen rummun säestämänä ja saat vinkkejä rummun käyttöön ja hoitoon. Ohjeistan myös kuinka voit myöhemmin kuvioida rumpusi. Kurssi päättyy rentouttavaan kiitollisuutta kohottavaan rumpumatkaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Selinalta:

info(at)selinastase.fi / 0401267218

Aallotar-rumpu. Halkaisija 45cm, 12cm korkea.

Luovuutta heräteltiin kolmen ystävän iltatapahtumassa. Aluksi rumpurentoutus, sitten kvanttihypnoosimatka ryhmälle ja lopuksi intuitiivinen maalaus aiheesta “elämänpuu”

Kokoa oma ryhmä ja ota yhteyttä! Kurssit onnistuvat hyvin myös viikonloppuisin.