TAPAHTUMAT

Kokemukset ja elämykset luovat ihania muistoja. Järjestän tilauksesta ryhmille (polttarit, ystävykset, kollegat tms.) rentoutumista ja luovaa tekemistä sisältäviä iltoja/ iltapäiviä, esim. ohjattu syvärentoutus ja intuitiivinen maalaus. Olen ammattiopettaja koulutukselta, joten erilaisten kokonaisuuksien luominen, ohjaaminen ja järjestäminen on tuttua ja mieluisaa. Kysy rohkeasti, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköinen tapahtuma.


Kiitos kaikille ihanille kohtaamisille Hengen ja Tiedon messuilla Helsingissä lokakuussa. Uusien kontaktien myötä pääsin toteuttamaan ison seinämaalauksen asiakkaan työhuoneelle Lappeenrannassa ja pidin rumpukurssin. Kuvia molemmista IG:ssä.

Luomisen ilo ja onni oman kädenjäljen kokemisesta yllättää joka kerta. Läsnäoleva lempeys omaa tekemistä kohtaan sallii keskeneräisyyden, ja ottaa ilolla vastaan upeat sattumat ja vahingot. Wau, mikä värien, muotojen ja miljoonien mahdollisuuksien pläjäys!

Myynnissä Aallotar-rumpu. Halkaisija 45cm, 12cm korkea.

Luovuutta heräteltiin kolmen ystävän iltatapahtumassa. Aluksi rumpurentoutus, sitten kvanttihypnoosimatka ryhmälle ja lopuksi intuitiivinen maalaus aiheesta “elämänpuu”

Kokoa oma ryhmä ja ota yhteyttä! Kurssit onnistuvat hyvin myös viikonloppuisin.