Ihanilta asiakkailta ihania palautteita

 ”Kvanttihypnoosi oli hyvin parantava kokemus. Selina on ihanan aito ja lämmin ihminen, jonka luona on hyvä ja turvallinen olo.”

“En tiennyt kvanttihypnoosista etukäteen mitään joten vähän jännittynein mielin hyppäsin tuntemattomaan… Selinan lempeässä ja turvallisessa ohjauksessa pääsin kokemaan edellisten elämien sanomaa ja sain ajattelemisen aiheita tämän hetkiseen elämäntilanteeseen. Hoidon jälkeen mieli oli ihanan tyyni.”

“Selina oli ihanan rauhallinen ja läsnäoleva hypnoositilanteessa. Tuntui, että tuon hetken hän oli olemassa vain minua varten. Hänen ohjauksessa tuntui turvalliselta lähteä tutkimaan mitä alitajunta nostaakaan esille. Tuntuu, että hypnoosissa esiin nousset asiat ovat vasta hiljalleen avautumassa ja suuremmat oivallukset tekevät tuloaan. Kiitos tästä uudesta kokemuksesta. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos kvanttihypnoosi yhtään kutsuu.”

“Koin kvanttihypnoosissa jonkin erityisen keveyden tunteen ja kohtasin edesmenneen isoäitini. Tapaaminen oli hyvin koskettava. En ole koskaan kokenut mitään tuollaista tai ajatellut sen olevan mahdollista. Isoäiti otti minua kädestä kiinni ja se tuntui ihmeelliseltä. Tiedän nyt, että maailma on paljon isompi, kuin mitä silmillä voi nähdä. Olen kiitollinen tästä kokemuksesta!”

“Näen nyt kvanttihypnoosin jälkeen elämäntilanteeni paljon selkeämmin. Taisin käydä hoidossa läpi kaikki mahdolliset tunteet itkusta nauruun. Olipa puhdistava kokemus, kiitos”