Valoa

Olen ihanan korkeissa energioissa juuri nyt ja iloitsen siitä kovasti. Ehkä jähmetys ja jumitus vihdoin päästävät minut otteestaan ja saan otettua uusia askelia kohti unelmia. Olen tehnyt paljon sellaista, joka ei juurikaan näy ulospäin ja osallistunut hyvinkin aktiivisesti muutoksen luomiseen. Muutos on alkanut sisältäpäin, joka näkyy vähitellen ulospäin. Nyt jälkikäteen ajatellen suurin osa sisäisestä jumpasta on tapahtunut kuin vaistonvaraisesti ja vaikka usein sanon jopa ääneen, etten osaa kääntyä sisäänpäin, olen tainnut olla jo pidemmän aikaa hyvinkin tietoinen hiljaisesta tiedosta hiljaisuudessa. Lost in translation.

Valon jakaminen rakkauden, ystävyyden, ilon muodossa ympärilleni on harrastukseni- siinä ei ole kuukausimaksuja eikä ryhmäpainetta. Palaute on välitöntä ja ihanan palkitsevaa, vaikka en sitä palautteen vuoksi teekään. On kuin lataisi toisen, antaisi lisähappea, nostaisi taakan toisen selästä tai lainaisi kenkiään jäisellä tiellä paljain jaloin kulkevalle. Valon jakaminen, levittäminen ja kasvattaminen on minun yksinkertainen tehtävä, mutta en ole ollut lainkaan tyytyväinen tähän, vaan halunnut aina lisää tehtäviä ja lisää kokemuksia, lisää kaikkea enemmän!

Nyt yli kahden vuoden ajan olen koonnut palapeliä ison kokonaiskuvan ymmärtämiseksi ja kiukutellut universumille. Olen kieltäytynyt antautumasta, suostumasta, luottamasta ja kamppaillut oman kehollisen kömpelyyteni kanssa oikein olan takaa. Tunteisiinkaan en ole tyytyväinen, vaan vaatinut enemmän iloa ja naurua yleisen happamuuden vastapainoksi. Olen pienentänyt itseäni, pyrkinyt olemaan vähemmän, koska olen aina kokenut olevani liikaa tai vääränlainen, liian tehokas, liian nopea, liian utelias.

Nyt näen miten sydän on ohjannut minua valinnoissa ja auttanut minut pois ympäristöstä, jossa ei voi kukoistaa ja tavoitella parasta versiota itsestään. Taitaa olla loppuhuipennuksen aika ja vaikka epäilen, luotan että löydän tavan olla palveluksessa juuri sillä minun omalla vahvalla tavallani. Siihen olen valmistautunut ja siihen minua on valmisteltu.

On valon aika. Saattaa häikäistä, mutta älä turhaan pelästy. Kun ihminen saavuttaa valon, varjot katoavat. Valolla ei ole varjoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *