Sisäinen viisaus

Kvanttihypnoosihoitajana pääsen kuulemaan ihmisten korkeimman tietoisuuden ääntä. Hoidoissa hiljainen viisaus tulee kuulluksi oman puheen kautta ja tuon äänen kuuleminen muuttaa ihmistä. On kuin avaisi oven omaan itseen tai tutustuisi siihen osaan itsessä, joka todella tuntee sinut, mutta joka on sinulle pysynyt mysteerinä. Se on sinun erityisyys, joka on piilotellut tunteissa, haaveissa ja intuitiivisessa toiminnassa.

Jos hoidot muuttavat asiakasta, ne muuttavat myös minua. Ihmisten tarinat, kokemukset ja tunteet koskettavat ja avaavat jotain. Tunnen tulevani paremmaksi ihmiseksi hoito hoidolta. Koen pystyväni paremmin ja paremmin kuulemaan omaa sydämeni ääntä ja pysymään omassa voimassa. Ihmisenä olemisen ihmeellisyys näyttäytyy selkeämmin tarkoituksen mukaiselta ja tiedostan oman itseni isossa kokonaisuudessa. Ymmärrän olevani samaan aikaa suuri ja tärkeä, mutta myös hyvin pieni ja merkityksetön. Näitä molempia samaan aikaan.

Kun kuulen toisen äänen sielun tasolla, minussa herää ilo. Näen ihmisen ulkoisen olemuksen ja kuulen puheen ohella sanojen takana vaikuttavat tunteet. Sanat ja tunteet yhdistyvät sielun sanomaksi, jota on ihmeellistä vastaanottaa. Uskon olevani ehjä peili, josta on hyvä itseään peilata ja samalla tulla täydellisesti nähdyksi ja kuulluksi. Tuollainen kohtaaminen tekee meistä parempia, ehjempiä ja etenkin iloisempia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *