Voimakuva

Minulta puuttuu röyhkeys, joka auttaisi etenemään arjessa nopeammin ja tehokkaammin. Vaalin kaikessa tekemisessä aitoutta ja rakkaudellista nöyryyttä ja tuo taitaa olla sisäsyntyinen tapa toteuttaa elämää. Mitä paremmin tunnen itseni, sitä enemmän tunnen iloa ja varmuutta tavastani olla minä.

Voimakuva, sielunkuva, sielunkartta, soulmap. Kun ajattelen maalaavani tällaisen korkeammasta tietoisuudesta syntyvän kuvan, tunnen kuinka isosta asiasta on kyse. Ilo valtaa koko kehon ja sydämessä tuntuu ihmeelliseltä. Tuohon tunteeseen luottaen aion tämän vuoden aikana löytää tavan maalata tai piirtää asiakkailleni voimakuvia, joista peilautuu jotain hyvin merkityksellistä ja voimauttavaa omistajalleen. Kuva on sellainen, että se puhuttelee vain omistajaansa tuolla syvällisellä tasolla. Kuva on kuin peili, joka kuiskuttaa juuri niitä asioita, joita katsoja tarvitsee ollakseen parempi versio itsestään ja luo tilan tuntea oma erityisyys. Tunnen suurta kiitollisuutta tällaisen työtehtävän löytymisestä ja suhtaudun tehtävään suurella rakkaudella. Voiko tämä olla edes totta? Voimakuva syntyy energiahoidon yhteydessä. Teen sinulle hoidon ja kun lähdet kotiin, maalaan sen mikä sinusta välittyi.

Kun ihminen löytää oman itsen ja totuuden äärelle, yhteys omaan tietoisuuteen voimistuu. Mieli vastustaa tätä muutosta, mutta valo, jonka tuntee sisimmässään yllyttää jatkamaan. On kuin syntyisi uudeksi. Valossa on totuus, vapaus ja rakkaus. Ihminen saa rauhan olla se kuka on ja vapauden luoda uutta. Voi antautua elämälle luottamuksessa. Minä osaan, sinä osaat, me osaamme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *