Tahmea toukokuu

Pienet versot, silmut ja taimet ammentavat kasvuvoimaa maasta. Maaperä, johon syksyn lehdet ovat talven ajan maatuneet, mahdollistaa uuden kasvun ja kukoistuksen. Kasvuvoiman noustessa, nousevat pintaan myös talven levänneet, syksyllä maahan hautautuneet haasteet. Näet vanhan uudessa asussa, uudella tavalla ja voit levänneenä nyt kohdata kivut, murheet ja sen mikä on valmiina irtipäästämiseen ja anteeksiantoon.

Ei ole sattumaa, että keväisin tehdään eniten itsemurhia, tai että monet kokevat kevätmasennusta ja alakuloa. Aurinko valaisee pimeät nurkat, paljastaa likaiset ikkunat ja peilaa vanhaa uuteen. Keväällä on aika miettiä mitä vielä kantaa mukanaan ja mistä olisi jo valmis luopumaan. Kevät haastaa uudistumaan, järjestelemään ja puhdistautumaan. Puhtaalle perustalle on hyvä kylvää uutta ja mieluisaa, jotain sellaista, joka kuvastaa sinua parhaiten tässä hetkessä ja jonka kasvua haluat seurata ja ravita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *