TAPAHTUMAT

Joulukuun parilliset perjantait 2.12 ja 16.12
Laskeudu lempeästi viikonloppuun kokemuksellisen syvärentoutuksen avulla. Ryhmässä on voimaa!

Perjantai-illan “After work / pre Christmas” RUMPURENTOUTUS JA KVANTTIHYPNOOSI ryhmälle 2.12 ja 16.12 klo 19-20.30.

Lämpimästi tervetuloa!

Aluksi teemme pienen rumpumatkan rummutusta aistien ja kuunnellen. Tämä pohjustaa tulevaa kvanttihypnoosia, jonka aikana pysähdytään oman itsen äärelle ja antaudutaan sisäisen viisauden ohjaukselle. Vastaanottavainen tila ja läsnäolo itsessä avaa intuitiomme väylää, jolloin voimme parhaiten kanavoida ja kuulla todellista minäämme.

Kvanttihypnoosi on kokemuksellinen ohjattu syvärentoutus, joka tarjoaa keinon saavuttaa tila, jossa voi tunnistaa oman sisäisen voimansa ja tuntea oman erityisyytensä. Syvärentoutuksessa kuljetaan ohjattuna mielikuvasta toiseen unen kaltaisessa olotilassa, ollen kuitenkin aivan hereillä ja tietoinen. Rentoutushoito voimauttaa, herkistää ja lisää tietoisuutta olemassa olomme ihmeellisyydestä.

Mukavat lämpimät vaatteet päälle, oma juomapullo ja joogamatto. Tilassa myös futonpatjoja.

Hinta 2- 20€ / kerta oman tilanteen mukaan.

Ilmoittautuminen & tiedustelut info@selinastase.fi tai 0401267218. Tapahtuma toteutuu, kun on vähintään 3 ilmoittautunutta. Maksu tapahtuman yhteydessä.

Kiitos kaikille ihanille kohtaamisille Hengen ja Tiedon messuilla Helsingissä lokakuussa. Keväällä pidän ainakin kaksi rummun valmistuskurssia ja pääsen toteuttamaan isoa seinämaalausta asiakkaan työhuoneelle.

Tulossa: Kvanttihypnoosi ryhmälle Kivenlahdessa tai tilauksesta toivomaasi kohteeseen omalle porukalle. Syvärentoutuksessa  jokainen matkaa itsekseen omassa rauhassa hiljaisuudessa.  Ryhmänä autamme toinen toistamme kääntymään sisäänpäin ja pääsemään helposti transsiin. Tämä sessio sopii kaikille – myös heille, joilla ei ole aiempaa kokemusta. Tule rohkeasti mukaan.

Järjestän mielelläni ryhmille (polttarit, työporukat tms.) rentoutumista ja luovaa tekemistä sisältäviä iltoja. Olen ammattiopettaja koulutukselta, joten erilaisten kokonaisuuksien luominen ja järjestäminen on tuttua ja mieluisaa. Kysy rohkeasti, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköinen tapahtuma.

Luomisen ilo ja onni oman kädenjäljen kokemisesta yllättää joka kerta. Läsnäoleva lempeys omaa tekemistä kohtaan sallii keskeneräisyyden, ja ottaa ilolla vastaan upeat sattumat ja vahingot. Wau, mikä värien, muotojen ja miljoonien mahdollisuuksien pläjäys!

Kuuletko rummun kutsun? Valmistan rumpuja tilauksesta ja vedän myös rumpukursseja. Kerää oma pieni ryhmä ja tule rummuntekokurssille Kirkkonummelle!

Rumpukurssilla valmistetaan 45cm pyöreä kehärumpu. Rummun syntyyn osallistuvat ilmansuuntien, elementtien, paikan ja rummun henget. Valitsemaasi koivuvanerikehään ladataan energiasi ja mielessä rummulle asetetaan sen käyttötarkoitus. 

Poronnahasta leikattu rumpunahka liotetaan virtaavassa vedessä ja lähetämme vedenhaltijan kautta intentiot universumille. Rummut sidotaan sen fyysiseen olomuotoonsa kesällä vehreällä pihamaalla tai kodikkaassa työtilassa, ja teemme rumpukapulan soittamista varten. Voit tuoda oman puisen kepin mukanasi tai valita paikan päällä mieluisan.

Rummun tekemisen ohella ohjaan syvärentoutuksen rummun säestämänä ja saat vinkkejä rummun käyttöön ja hoitoon. Ohjeistan myös kuinka voit myöhemmin kuvioida rumpusi. Kurssi päättyy rentouttavaan kiitollisuutta kohottavaan rumpumatkaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Selinalta:

info(at)selinastase.fi / 0401267218

Aallotar-rumpu. Halkaisija 45cm, 12cm korkea.

Luovuutta heräteltiin kolmen ystävän iltatapahtumassa. Aluksi rumpurentoutus, sitten kvanttihypnoosimatka ryhmälle ja lopuksi intuitiivinen maalaus aiheesta “elämänpuu”

Kokoa oma ryhmä ja ota yhteyttä! Kurssit onnistuvat hyvin myös viikonloppuisin.