TAPAHTUMAT

Luomisen ilo ja onni oman kädenjäljen kokemisesta yllättää joka kerta. Läsnäoleva lempeys omaa tekemistä kohtaan sallii keskeneräisyyden, ja ottaa ilolla vastaan upeat sattumat ja vahingot. Vau!

Lämpimästi tervetuloa rummuntekokurssille pe 10.6.22 Kirkkonummelle!

Rumpukurssilla valmistetaan 45cm pyöreä kehärumpu. Rummun syntyyn osallistuvat ilmansuuntien, elementtien, paikan ja rummun henget. Valitsemaasi koivuvanerikehään ladataan energiasi ja mielessä rummulle asetetaan sen käyttötarkoitus. 

Poronnahasta leikattu rumpunahka liotetaan virtaavassa vedessä ja lähetämme vedenhaltijan kautta intentiot universumille. Rummut sidotaan sen fyysiseen olomuotoonsa vehreällä pihamaalla tai terassilla sateen sattuessa, ja teemme rumpukapulan soittamista varten. Voit tuoda oman puisen kepin mukanasi tai valita paikan päällä mieluisan.

Rummun tekemisen ohella ohjaan syvärentoutuksen rummun säestämänä ja saat vinkkejä rummun käyttöön, hoitoon ja kerron eri lähteistä kerättyä tietoa rumpujen historiasta. Ohjeistan myös kuinka voit myöhemmin kuvioida rumpusi. Kurssi päättyy rentouttavaan kiitollisuutta kohottavaan rumpumatkaan.

Tarjolla on pientä purtavaa, hedelmiä ja teetä. Ota omat eväät mukaan, pyyhe alustaksi, essu ja jokin päähine auringolta suojaamaan. Mieti myös miten kuljetat rummun kotiin. Kurssilla vähintään 2, enintään 5 osallistujaa. Hinta 190€

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Selinalta:

info@selinastase.fi / 0401267218

This image has an empty alt attribute; its file name is BFF25E37-D7AD-4608-B241-3AC6348D715B-768x1024.jpeg

Luovuutta herätellään lisää eri teemoilla. Pysy kuulolla tai kokoa oma ryhmä.

Haaveiletko rummun tekemisestä itse tai juuri sinulle valmistetun rummun tilaamisesta? IG:ssä lisää kuvia. Nahka-alan koulutuksesta nuorena on nyt todellista iloa. Ympyrä sulkeutuu.
Kurkirumpu. Halkaisija 45cm.