KVANTTIHOITO JA -HYPNOOSI

Kvanttihoito on kohtaaminen puhtaan tietoisuuden, sisäisen hiljaisuuden tilassa, jossa välittyy korkeavärähteistä energiaa. Hoito on kokonaisvaltainen ja kokemuksellinen energiahoito, mutta usein annamme selkeän intention ja huomioita jollekin tietylle epätasapainolle tai haasteelle asiakkaan elämässä.

Tavoitteena on vapauttaa erilaisia tukoksia energiajärjestelmästä ja tukea kehon oman paranemisjärjestelmän aktivoitumista. Hoidot ovat lempeitä, tasapainottavia ja rentouttavat tehokkaasti. Hoito tapahtuu yleensä hiljaisuudessa asiakkaan levätessä hoitopöydällä. Hoidon kesto n. 45min. Varaa aika laittamalla viestiä

info@selinastase.fi


Kvanttihypnoosi on kokemuksellinen syvärentoutus itsetuntemuksen lisäämiseen, jossa hoitaja kuljettaa mielikuvien kautta hoidettavan “matkalle”.
Ohjatussa syvärentoutuksessa hoidettavan oma sisäinen viisaus, korkeampi tietoisuus, saa mahdollisuuden nostaa näkyviin asioita, joista nykyhetken haasteet ja tuntemukset kertovat. Alat ymmärtää itseäsi paremmin; tunteita, tapahtumia ja tapaasi reagoida. Omakuva alkaa kirkastua ja henkiset aistit herätä. Näet ja koet itsesi selkeämmin, palat loksahtelevat paikoilleen.

Hoito perustuu hoidettavan haluun ja motivaatioon tulla tietoiseksi hiljaisesta viisaudestaan. Matka itseen rakkaudessa on ihmeellinen kokemus, joka herkistää.

Ihmisen sisäisellä viisaudella on vastaukset kaikkiin olemisen haasteisiin: Olet lukko, mutta sinulla on myös avaimet. Lukko avautuu, kun on sen aika. Elämä on jatkuvaa avautumista, antautumista ja irtipäästämistä.
On suuri askel ottaa vastuu omasta elämästä, tunteista, sanoista ja unelmien tavoittelusta. Koen, että kvanttihypnoosin avulla ihminen voi nähdä suuren kokonaisuuden selkeämmin, jolloin sopivien valintojen ja muutoksen tekeminen elämässä helpottuu.

Millainen on paras versio sinusta? Varaa aika ja tule kokemaan kvanttihypnoosi. Uteliaisuus riittää syyksi. Hoidon kesto 90-120min.

Kvanttihypnoosi nojaa ihmisen sisäiseen viisauteen, sellaiseen universaaliin älyyn, josta voi käyttää myös nimeä intuitio, korkeampi tietoisuus, lähde tai rakkaus. Se on erottamaton osa meitä jokaista ja meillä on luontainen yhteys tähän viisauteen. Kvanttihypnoosia ohjaa aina hoidettavan oma korkeampi minä, toisin sanoen viisaus, joka näkee kokonaiskuvan. Tuolloin hoidettava saa aina sen mitä hän juuri tuolla hetkellä eniten tarvitsee, ei välttämättä sitä mitä hän haluaa.

Meissä jokaisessa on valtavat voimavarat ja energeettinen yhteys kaikkialle, vaikka sitä ei aina tunnista. Käyttämällä henkisiä aistejamme, on mahdollisuus mm. saada tietoa kaikkialla olevasta informaatiokentästä. Tämä usein vaatii mielen hiljentämistä ja kääntymistä sisäänpäin esim. meditoimalla. Kvanttihypnoosissa pysähtyminen itsen äärelle tapahtuu ohjatusti ja tavoitteellisesti.

Kvanttihypnoosin avulla voidaan purkaa solumuistissa olevia traumoja, uskomuksia ja ehdollistumia, joita ihmisen on usein vaikea nähdä itsessään ja jotka aiheuttavat haasteita arjessa. Hoidon aikana voi kokea vahvoja energiavirtauksia kehotuntemuksina ja emootioita, sekä nähdä tai aistia mm. värejä, ääniä, kuvia, hajuja ja makuja. Kvanttihypnoosi on eheyttävää energiahoitoa, jonka aikana hoidettava kokee sisäisen maailmansa tai saamansa informaation kaikilla henkisillä aisteilla. Kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta aina ymmärrystä avartavia.

Teen hoitoja työhuoneella Kirkkonummella Luomassa etupäässä ti-to. Hoitoon sisältyy aina alkukeskustelu ja kvanttihypnoosista saat äänitteen, jonka voit kuunnella myöhemmin rauhassa.

Myös ryhmät ovat tervetulleita, kysy niistä lisää!

Kohtaamiset ovat aina luottamuksellisia.


Olisi ihana kuulla sinusta ❤️ info@selinastase.fi