KUKOISTA!

Itsen arvostaminen ja rakastaminen kaikkineen on avain ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ihminen on tärkeä ja rakas itselleen, parasta mitä on. Jokaisella on tarkoitus ja merkitys, emmekä ole vahingossa tässä ja nyt.

Ihminen on moniulotteinen kokonaisuus ja olemme kaikki erityisiä, jokainen omalla tavallaan. On hyvä tiedostaa, että elämä on matka ja prosessi vailla vertaa. Elämä on nyt, mutta muutos on jatkuvaa. Luot itse tulevaa tässä hetkessä.

Maagisen onnellisuuden sijaan voi tavoitella tasapainoista hyvää oloa ja huolehtia omasta hyvinvoinnista. Kiitollisuuden aiheita löytyy jokaisen arjesta. Asennetta tarkkailemalla pystyy jakamaan murheen sijaan iloa ympärilleen. Kun elää ilossa ja leikissä, on läsnä itselleen. Ilo tarttuu.

Elämää ei tarvitse pelätä, vaan voi tarkastella polkuaan lempeydellä. Haasteet ja vaikeat tunteet ovat parhaita opastajia. Kun vaikeaan tilanteeseen saa etäisyyttä, on helpompi ymmärtää mistä oli isossa kuvassa kyse, ja miten tapahtunut muutti tapaasi nähdä itsesi. Mitä opit ja ymmärsit itsestäsi? Miten haaste auttoi sinua eteenpäin ja mitä se paljasti sinusta? Maailma on yksi iso koulu.

ELÄMÄSTÄ SAA NAUTTIA

Olet kaiken onnen ja menestyksen arvoinen. Ansaitset ilon, onnistumiset ja hyvän olon. Jos elämästä on vaikea juuri nyt nauttia, keskity pieniin ilon aiheisiin ja unelmoi. Unelmat ovat ensimmäinen askel haaveiden toteutumiseen. Suruakin voi käsitellä unelmoimalla, karkaamalla hetkeksi sinne, missä on hyvä olla. Elä se ensin haaveissa todeksi, jota kaipaat. Uskalla ajatella, ettei kaikki ole niin vakavaa.

TUTUSTU JA TUNNE ITSESI

On tärkeää huolehtia omista tarpeistaan ja tehdä asioita, jotka ovat omaksi hyväksi ja tuntuvat oikeilta juuri sinulle. Kuuntele itseäsi, kehoasi ja seuraa iloa.
Oman arvon ja oman arvomaailman tunnistaminen sekä  itsetuntemus syntyvät ajan kanssa. Ihmisen täytyy uskaltaa rakastaa itseään, jotta pystyy rakastamaan toista ja ottamaan vastaan rakkautta. Universaalirakkaus on pyyteetöntä, se ei vaadi, odota vastapalveluksia tai tunne pettymystä.
Olet upea sellaisena kuin olet. Olemme täällä, jotta muistaisimme ja tuntisimme todeksi sen, keitä me aidosti olemme. Kehittymistä ja avautumista tapahtuu läpi elämän, mutta eikö ole ihmeellistä kun tavoittaa jotain sellaista, joka todella koskettaa ja tuntuu omalta. Sinä päätät suunnan ja asetat tavoitteet itsellesi, mutta tee se rauhassa ja rakkaudella. Ole päättäväinen, mutta lempeä. Antaudu elämälle ja luota.

SINÄ RIITÄT

Kaikki on hyvin juuri nyt. Sinä riität. Ihminen on helposti tyytymätön, jos ei näe kaikkea sitä hyvää, mitä hänellä jo on. Ihminen ei koskaan voi saada tarpeeksi sitä, mitä hän ei tarvitse.

Moni tuntee itsensä vangituksi, koska pelkää vapautta ja kokee epäonnistumisia, koska ei uskalla onnistua. Hae elämästäsi asioita, joista voit olla kiitollinen. Kiitollisuus lisää iloa ja onnellisuutta arjessa. Iloinen ihminen on kuin magneetti hyville asioille ja ilo tarttuu muihinkin.

SAAT MITÄ PYYDÄT

Elämä ei ole rangaistus, vaan lahja ja mahdollisuus. Aina ei voi onnistua ja toisinaan myrskyää enemmän, mutta tekemällä oppii. Olet oman onnesi seppä, eli tee ja tavoittele asioita, jotka koet mielekkäiksi. Innostu. Näin juuri sinun erityisyys tulee näkyviin ja rikastuttaa ympäristöäsi. Hyvä kiertää ja onnistumiset ruokkivat rohkeutta tavoitella vieläkin ihmeellisempiä asioita. Antaudu elämälle ja ota se vastaan uteliaana. Me itse luomme omaa tulevaisuuttamme. Ihmisellä on vapaa tahto ja vapaus valita. Valitse rakkaus pelon sijaan.

KAIKKI VAIKUTTAA KAIKKEEN

Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Olemme energiaa ja välillämme tapahtuu paljon sellaista, jota on vaikea nähdä, ymmärtää tai sanoittaa. Maailma hakee tasapainoa ja siihen on syy, miksi olet täällä tällaisena.
Ole utelias, rohkea ja luottavainen. Elämä on matka, etkä ole yksin. Ympärilläsi ovat juuri oikeat ihmiset, jotka auttavat sinua eteenpäin, ja myös ne, joita sinun kuuluu tukea ja kannustaa. Meillä kaikilla on paikka ja tehtävä. Tuo tehtävä muuttuu samalla kuin sinä muutut, opit ja etenet polullasi, kasvat täyteen mittaan ja tulet näkyväksi sellaisena kuin olet – upeana ja ihmeellisenä sieluna tässä kehossa, tässä elämässä, juuri nyt.