Perusluottamuksen päivä

Sain aamupäivällä erityisen kvanttihoidon Quantian Carolalta. Jokin kipu tuli kohdatuksi, nähdyksi ja päästin irti. Tunsin eri puolilla kehossa tuntemuksia, virtauksen, kuplintaa, liikettä ja lämpöä. Ihminen tarvitsee toista tullakseen ehjäksi ja tänään Carola oli se toinen. Välillä puhe oli liikutuksesta vaikeaa, välillä ilo valtasi koko kehon ja innostus nosti värähdettä entisestään.

Kvanttihoidot tapahtuvat nollatilassa, puhtaassa rauhan, vapauden ja totuuden tilassa. Ei egoa, pelkoa tai kontrollia. Nollatilasta on tullut minulle tuttu olotila oman lepokauden aikana. Olen päivittäin lisääntyvässä määrin nollatilassa tässä ja nyt, täysin läsnä. Nollatilassa aika katoaa ja joudun ponnistelemaan ollakseni ajoissa oikeassa paikassa, mukana oikeat varusteet. On kuin hakisi tasapainoa maan ja taivaan välillä kuin puu, jonka juuret ovat syvällä maassa ja oksat kurottavat kohti valoa. En voi kuin luottaa ja vastaanottaa sitä mitä annetaan ja uskoa siihen, että intuitio opastaa oikeaan ja kaikella on tarkoitus. Ihmisyys on ihmeellistä kun sen näkee seikkailuna, kun uskaltaa nauttia myös sadepäivistä. Sade virkistää ja puhdistaa. Olemme yhtä luonnon kanssa.

Elämme maanantaipäivää. Jokainen viikonpäivä kantaa omanlaista energiaa, joka nostaa pintaan eri asioita arjessa, kuten Niina-Matildan Voimakortti minulle tänään kertoi. Maanantai on perusluottamuksen päivä, äidin ja kuun päivä. Minä luotan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.