Aamujen pyhyys, olemisen ihme

Se rauhan ja hiljaisuuden hetki, kun aamuyöllä hitaasti heräilee unimaailmasta tietoisuuden tilaan, silloin koen olevani yhteydessä korkeimpaan tietoisuuteeni, sisäiseen viisauteen ja intuitioon. Tuossa tilassa ihminen on jonkin ainutlaatuisen ja pyhän äärellä. Tuossa tilassa ihminen voi saada ymmärryksen, ideoita ja tietoa, joka muuttaa.
Uuden aamun lahja ❤️

Joskus herään aamuyöstä mieli täynnä sanoja. Tekstiä alkaa pulputa ja minä kirjoitan. Kirjoitan, kunnes sanat loppuvat ja voin taas rauhassa palata vuoteeseen. Joskus tulee pakottava tarve laittaa ystävälle viestiä ja silloinkin sanat syntyvät ohjauksessa. Sanat ovat minun, mutta eivät kuitenkaan minusta. Ihmisellä on kyky luoda uutta ja puhdasta.
Ihminen tunnistaa, vaikkei aina ymmärrä, kun ollaan tekemisissä totuuden kanssa. Totuus on puhdasta tietoa, eikä sen arvokkaampaa tietoa ole. Jos totuutta pelästyy tai sitä täytyy vältellä tai selitellä, viisas tunnistaa egon hämmennyksen. Totuus kestää tarkastelun, kyseenalaistamisen ja arvostelun, eikä se väisty. Olisi viisasta tavoitella totuutta.

Koen, että meillä on ihmisinä tarve löytää itsestämme paras ja aidoin versio, ja tuoda se näkyviin. Se on sitä, kun elää omassa voimassa puhtaana ja avoimena, kaikesta vieraasta riisuttuna- täysin paljaana. Silloin korkein tietoisuus saa äänen ja silloin koko potentiaali tulee käyttöön, nähdyksi ja kuulluksi. Eikä mikään enää voi satuttaa, loukata tai pelästyttää, sillä rakkaus ja rakkauden voima tekee sinusta immuunin kaikelle sille, joka ei enää palvele sinua ja tavoitteitasi olla paras versio itsestäsi. Sinä olet jo. Sinä olet.

Rakas lainalapseni ❤️ ja Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *