Aamun ihme

Aamuissa on jotain ihmeellistä. Kun saa rauhassa nousta ja olla hetken itsekseen voi kokea rauhan, johon liittyy jotain uutta ja salaperäistä. Mieli on jo utelias, mutta keho ja sielu nauttivat hitaasta hiljaisuudesta, joka hoitaa. Taikaa on myös siinä, että aamun hetki kestää vain muutamia tunteja, eikä sitä voi tallentaa, pidentää tai varastoida. Aamu on lupaus uudesta, lupaus mahdollisuudesta jälleen kerran valita omat sanat ja tapa ottaa elämä vastaan.

Kuinka onnellista onkaan, että maailma tarjoilee meille mitä ihmeellisimpiä hetkiä, tunnelmia ja elämyksiä. Ei tarvitse kuin hetkeksi pysähtyä aistimaan ja ihmettelemään. Saa hyvällä omatunnolla vaan olla ja kokea, imeä voimaa itseensä ja tuntea olevansa osa suurta kokonaisuutta, juuri tässä hetkessä. Aamuissa, keväässä ja nuoruudessa on jotain samaa. Silloin siemen itää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.