Ajattomuus

Teen helmikuun alusta torstaisin hoitoja myös Kivenlahdessa Akupunktio klinikalla. Asiakas varasi ajan kvanttihoitoon ja vaihdoimme muutaman viestin. Yhteys syntyi välittömästi ja oli maagista tuntea kehossa kuinka virtaus voimistui. Järjen tasolla tai sanojen avulla on mahdoton ymmärtää tai selittää mistä on kyse. Tässä on jotain, minkä ymmärtää vain toinen energiahoitaja, parantaja tai näkijä, vaikkakin kokemus on varmasti jokaisella omanlainen. “Hoitamisen” tilassa on jotain pyhää- kuin olisi saapunut itsensä luo, saanut yhteyden ja löytänyt jotain, mistä ei ole edes osannut haaveilla. Läsnäolon tilassa kaikki tuntuu merkitykselliseltä, vapaalta ja oikealta. Ei ole egoa, ei pelkoa eikä tarvetta kontrolloida tapahtumia. Olemisen keveydessä latautuu niin henkisesti kuin fyysisesti.
Olen ”palveluksessa” ja odotan, että saan kevään aikana vielä uusia asiakkaita ja pääsen myös maalaamaan voimakuvia. Luotan puskaradion voimaan ja vahvaan sisäiseen signaaliin, sillä se miten itse koen hoidot, ei voi olla sattumaa, turhaa tai vahinko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.