Heart of glass, lasisydän

Olen oppinut näkemään itseäni selkeämmin. Osaan sanoittaa ja kertoa, tuntemuksista analyyttisemmin. En tiedä onko tämä taito mitenkään olennaista, mutta tuntuu hienolta nähdä itsensä sisältä päin. Olen kartturi ja kartanpiirtäjä samaan aikaan- piirrän polkua, jota kuljen.
Tunnen itseni vahvemmaksi ja viisaammaksi kuin koskaan, mutta sitä tasapainottaa ihmeellinen herkkyys ja haavoittuvuus. Pinnassa on ollut lapsenomaista surua, heikkouden tunnetta ja turvattomuutta. On erikoista tuntea vahvuus ja haavoittuvuus samanaikaisesti, kuin syntymä ja kuolema rinnakkain sopusoinnussa.

Tunnen muutoksen ja olen utelias. Koitan kuitenkin rauhoittaa loppuvuoden ja laskeutua vapauden, rakkauden ja syvän yhteyden olotilaan. Se vaatii sen, että sulkee korvansa joulupaniikki-kanavilta ja keskittää oman voiman sydänkeskukseen. Luulen, että tämä loppu vuosi on energeettisesti aikamoista monella tapaa. 🔵

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *